Privéles – Personal Swimming 2018-01-19T12:35:51+00:00

Privéles Personal Swimming

Of je nu een beginner of een ervaren zwemmer bent, voor het snelste resultaat biedt Swimclinics in samenwerking met Personal Swimming privélessen aan. De intensieve één op één begeleiding zorgt niet alleen voor een effectieve training, maar geeft je ook de vrijheid om aan jouw eigen specifieke aandachtspunten te werken.

Met Sebastiaan of Joost ga je in je eigen tempo aan de slag. De lessen worden gegeven in een apart gedeelte of eigen privé baan van het zwembad. Op die manier heb je alle rust en ruimte om te werken aan de techniek. De privélessen van Swimclinics zijn heel geschikt om verschillende slagen te verbeteren, maar ook om te focussen op start- en/of keerpunt techniek van verschillende slagen.

Afgestemd op jou: We gaan aan de slag met jouw individuele aandachtspunten. Wil je beter worden op de schoolslag, start, finish of rugcrawl? Wij maken een persoonlijk plan om jouw zwemmen te verbeteren.

Voor wie?: Onze privélessen zijn specifiek gericht op zwemmers die naast hun reguliere training extra aandacht willen besteden aan het verbeteren van hun zwemtechniek.

Logo Personal Swimming
Boek een privéles!

Ben je jonger dan 18 jaar en wil je graag een privé les volgen? Laat je ouders contact met ons opnemen.

Wij kijken verder dan de bekende verbeterpunten uit zwemtechniek zoals de insteek positie, hoofddraai beweging of het slagritme. Onze ervaring is dat voor de verbetering van bijvoorbeeld de insteek positie er eerst moet worden gewerkt aan de rotatie of soms zelf de beenslag.

Techniek verbeterpunten staan vaak met elkaar in verbinding. Onze kracht is dat wij die verbindingen goed weten te leggen. Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kan trainen door middel van techniekoefeningen.

Tijdens de privélessen maken we veelvuldig gebruik van techniekanalyses door middel van video opnames. Door de slag boven en/of onderwater op te nemen en deze direct samen te analyseren krijg je een heel goed beeld van jouw techniek.

Omdat we bij zwemmen veel van wat we doen niet zien, is visuele feedback heel waardevol. Ook is het een goed middel om de progressie te laten zien door de lessen heen.

Op dit moment geven wij privélessen in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is zeer goed bereikbaar en bovendien kun je er gratis parkeren.

1 privéles (60 min.) €95,-
3 privélessen (60 min.) €255,-
6 privélessen (60 min.) €480,-
10 privélessen (60 min.) €750,-

Deze tarieven gelden voor 1 tot maximaal 2 personen (incl. toegang tot het zwembad). Het is dus mogelijk om met twee personen deel te nemen aan de privé lessen en de kosten te delen.

Sebastiaan Verschuren

Joost Reijns