CLINICS

Onze enthousiaste trainers van Personal Swimming en Swimclinics reizen regelmatig binnen- en buitenland door om clinics te geven. Er zijn speciale thema’s voor triatleten, beginnend zwemmers of ervaren wedstrijdzwemmers.

CLINICS VAN TOPZWEMMERS

Een clinic in het water van je eigen zwembad is voor elke zwemvereniging een geweldige ervaring. De deelnemers maken kennis met techniekoefeningen die topzwemmers in Nederland elke dag doen.

Clinics worden gegeven voor zwemmers van alle niveaus. De trainers van Swimclinics en Personal Swimming hebben aan de badrand gestaan bij zwemverenigingen, reddingsbrigades, studentenverenigingen, Miniorendagen van de KNZB en de snelste competitieclubs.

Door een andere blik, nieuwe oefeningen en verrassende bewegingen krijgen de deelnemers en trainers altijd een flinke dosis inspiratie.

Wat de clinics uniek maakt, is de manier van training geven. De enthousiaste coaches verdelen de aandacht goed over de deelnemers, en zorgen ervoor dat alle zwemmers individuele aanwijzingen krijgen.


CLINIC VAN EEN TOPZWEMMER

1,5 UUR TRAINING €329

Bovenstaande bedrag is het basisbedrag van een clinic. We bieden echter tal van opties aan. Door de inzet van een extra trainer kunnen we in het water oefeningen voordoen. Wil je meerdere clinics? Neem dan contact met ons op!

Vraag nu een clinic aan!

SPECIAAL MOMENT

SPECIAAL MOMENT

Onze coaches wonnen medailles en zwommen finales tijdens de grootste toernooien als de Europese Kampioenschappen, WK en Olympische Spelen.

PLEZIER STAAT VOOROP

PLEZIER STAAT VOOROP

Bij elke clinic staat plezier voorop: de oefeningen worden op een luchtige en duidelijke manier aangeboden. Alle deelnemers gaan altijd met een glimlach naar huis.

KENNIS EN ERVARING

KENNIS EN ERVARING

De oefeningen die tijdens de clinic worden gedaan komen rechtstreeks uit het Olympisch programma.

UNIEKE COMBINATIE

UNIEKE COMBINATIE

Op de badrand wordt de volgende oefening uitgelegd en in het water wordt hij laten zien.

AANDACHT VOOR IEDEREEN

AANDACHT VOOR IEDEREEN

Door de clinic te laten geven door twee coaches is er altijd voldoende aandacht voor iedereen.

COACHES LEREN MEE

COACHES LEREN MEE

Trainers en publiek leren mee door de duidelijke uitleg van de oefeningen.

MEERDERE CLINICS

Wij bieden ook de mogelijkheid tot het afnemen van meerdere zwemclinics voor een gunstige prijs. Zo kunnen we dieper ingaan op de technische onderdelen van de zwemsport, omdat er simpelweg meer tijd is om uit te leggen.

Bij het afnemen van drie clinics zouden we de eerste volledig in het teken van algemene techniek in kunnen richten. De volgende clinic zouden we kunnen ingaan op een slag of meerdere slagen naar keuze en bij de laatste clinic behandelen we starten en keren. Uiteraard is dit volledig naar wens in te delen.

TWEE COACHES

Een optie is om twee coaches langs te laten komen: dan legt één van de coaches de oefeningen uit op de kant, en doet één van de coaches ze voor in het water. Door met twee coaches langs de badrand te staan kan de aandacht nog beter verdeeld worden over alle deelnemers.

Bij veel verschil in niveau van de deelnemers is er dan ook de mogelijkheid om de groep te splitsen in twee delen. De jarenlange ervaring van de coaches is duidelijk zichtbaar tijdens de clinic.