PRIVÉLES

Of je nu een beginnend of een ervaren zwemmer bent, voor het snelste resultaat biedt Personal Swimming privélessen aan. De intensieve één-op-één begeleiding zorgt niet alleen voor een effectieve training, maar geeft je ook de vrijheid om aan jouw eigen specifieke aandachtspunten te werken.

1-OP-1 MET ONZE TOPTRAINERS

Met één van onze personal trainers ga je in je eigen tempo aan de slag. De lessen worden gegeven in een apart gedeelte of eigen privé baan van het zwembad. Op die manier heb je alle rust en ruimte om te werken aan je techniek. De privélessen van Personal Swimming zijn heel geschikt om verschillende slagen aan te leren. Dus wil je jouw borstcrawl tot in de puntjes verbeteren, dan kan dat bij ons.

Ook voor de ervaren zwemmer bieden de privélessen alle gelegenheid om een specifiek element van de techniek aan te pakken. Wil je bijvoorbeeld werken aan een betere stuwing, de inzet van de catch verbeteren, zoek je de juiste begeleiding in voorbereiding op een wedstrijd of wil je sneller sprinten? Onze coaches werken graag aan jouw progressie.

SCHRIJF JE IN!

VANAF €79 PER LES

De lessen kunnen worden gevolgd door 1 of 2 personen. Prijs is inclusief toegang tot het zwembad.

Schaf nu je lespakket aan!

VOOR WIE

Na een aantal banen zwemmen hebben wij een goede indicatie van jouw huidige zwemniveau. Aan de hand van deze indicatie en jouw persoonlijke input selecteert de trainer welke techniekoefeningen het beste bij jou passen. Zo is het soms goed om eerst te focussen op je ligging, om hierna verder te gaan met je doorhaal. Of we zien dat bij meer ervaren zwemmers bijvoorbeeld een verbetering van de rotatie een goed effect heeft op de verbetering van de efficiëntie.

GOED OM TE WETEN

  • De lessen kunnen worden gevolgd door 1 of 2 personen. Het is dus mogelijk om de Personal Trainingen samen met iemand anders te volgen en de kosten te delen. Prijs is inclusief toegang tot het zwembad.

  • Je kunt een les tot 24 uur van tevoren inboeken. Wil je morgen zwemmen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

  • Je kunt je les tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren