TALENT TRAINING

Tijdens de Swimclinics Talent Training volg je trainingen bij topzwemmers. Elke week zal een ander onderdeel van de zwemtechniek centraal staan om jou een nog betere zwemmer te maken!

TRAINING VAN TOPZWEMMERS

Samen met Swimclinics organiseert Personal Swimming de Talent Training. Deze lessen, die in het Sloterparkbad worden gehouden, staan in het teken van het verbeteren van techniek op alle onderdelen van het zwemmen.

Je krijgt bijvoorbeeld een schoolslag training van specialist Benno Kuipers, en borstcrawl van Sebastiaan Verschuren. Bas van Velthoven laat het perfecte keerpunt zien en Joost Reijns legt alles uit over de stroomlijn.

Wij geloven niet in specialiseren op jonge leeftijd: dus alle slagen, alle afstanden en alle skills komen aan bod tijdens deze trainingen. Hier wordt je technisch en coördinatief een betere zwemmer van. Deze trainingen zijn een perfecte aanvulling op de trainingen bij jouw zwemvereniging.

SCHRIJF JE IN!

TRAINING VAN TOPZWEMMERS VANAF €15 PER LES

De trainingen worden gegeven in groepsverband van maximaal 12 deelnemers.

Inschrijven

VOOR WIE

De Talent Training is speciaal door ons ontwikkeld voor minioren en junioren die graag hun zwemtechniek willen verbeteren en willen leren hoe je een nog betere zwemmer kunt worden. Het programma is zo ontwikkeld dat talenten de verschillende focuspunten kunnen toepassen bij hun eigen zwemclub. Deelnemers zijn tussen de 8 en 14 jaar oud en dienen minimaal 150m borstcrawl aan één stuk te kunnen zwemmen.

MEER INFORMATIE

  • Neem je normale zwemspullen mee. Dus je zwembroek of badpak, zwembril en badmuts. En eventueel je netje met plank, pullbuoy, zoomers en paddles.

  • Voor zwemmers tussen de 8 en 14 jaar oud, die lid zijn van een zwemvereniging en minimaal 200 meter borstcrawl achter elkaar door kunnen zwemmen.