Clinics

Een clinic voor je vereniging is een leerzame en motiverende manier om je zwemmers kennis te laten maken met de topsport. Kennis en ervaring uit het topzwemmen worden gebruikt om een fantastische training te geven.

Inspireer en motiveer

Een clinic in het water van je eigen zwembad is voor elke zwemvereniging een geweldige ervaring. De deelnemers maken kennis met techniekoefeningen die topzwemmers in Nederland elke dag doen.

Zwemclinics worden gegeven voor zwemmers van alle niveaus. Swimclinics heeft aan de badrand gestaan bij tientallen verenigingen, reddingsbrigades, studentenverenigingen en evenementen als de Miniorendag, Pieter Challenge, World Cups en Swim Cups.

Door een andere blik, nieuwe oefeningen en verrassende bewegingen krijgen de deelnemers en trainers altijd inspiratie.

Mogelijkheden

Met een clinic van Swimclinics haal je topsport naar je zwemvereniging. Leer over de nieuwste starttechnieken, oefen de verschillende zwemslagen met je zwemmers of luister naar een presentatie over wedstrijdvoorbereiding, voeding of de Olympische Spelen.

De mogelijkheden van de clinics zijn eindeloos en de inhoud van de sessie wordt altijd afgestemd met de zwemvereniging. Zo krijg je precies wat jouw zwemmers het meest nodig hebben!

Interesse? Neem contact op!

Speciaal moment

Onze coaches stonden op de Olympische Spelen, Wereld- en Europese Kampioenschappen!

Plezier voorop

Bij elke clinic staat plezier voorop: oefeningen worden op een luchtige en duidelijke manier aangeboden.

Kennis en ervaring

Oefeningen die tijdens de clinics worden gedaan komen uit het Olympisch topsport programma.

Aandacht voor iedereen

Onze clinics geven we het liefst met z'n tweeën: zo is er altijd aandacht voor iedereen!

Evenementen

We organiseren regelmatig evenementen voor zwemmers in Nederland. Zo hebben we de Swimclinics Experience en Skills dagen, waar je leert over alle aspecten van de zwemsport.

Talent Training

Elke zaterdag organiseren we in het Sloterparkbad in Amsterdam de Talent Training. Zwem elke week of doe af en toe mee! Werk aan je conditie en techniek met één van onze topcoaches!