Beter leren zwemmen met Topzwemmers!

Vind jij het leuk om training te krijgen van Olympische topzwemmers? En ook nog eens in het zwembad waar de helft van de Nederlandse Zwemploeg dagelijks traint? Doe dan mee met de Swimclinics Experience op 22 december 2018.

Tijdens de Swimclinics Experience op 22 december vertellen wij jou alles over het maken van een goede start, over topsport en wedstrijdvoorbereiding, spanning, over de beste en meest actuele zwemtechnieken en over jouw persoonlijke verbeterpunten.

Op deze middag wordt je door middel van twee clinics in het water, een landtraining en een presentatie ondergedompeld in de wereld van het topzwemmen. Leer om te gaan met wedstrijdspanning, oefen de nieuwste technieken en train in hetzelfde water als onze topzwemmers.

Highlights

  • Zie waar de Nederlandse Olympische Zwemploeg traint in Amsterdam!
  • Landtraining met aandacht voor mobiliteit, flexibiliteit en stabiliteit
  • Zwemtraining waarbij alle zwemslagen technisch centraal staan
  • Presentatie Wedstrijdvoorbereiding voor zwemmers, ouders en coaches
  • Starttraining met de nieuwste oefeningen, tips en technieken
  • Voor zwemmers tussen de 10 en 18 jaar oud!
  • Ontvang een Swimclinics goodiebag met leuke items!

Swimclinics Experience

Een zwemtraining, startclinic, landtraining en presentatie. Doe mee voor €49,95!

Schaf je tickets aan!

Je wordt doorgestuurd naar de website van Personal Swimming om de tickets aan te schaffen. Tot snel in het zwembad!

Locatie

De Swimclinics Experience wordt gehouden in het Sloterparkbad in Amsterdam. Tijdens de zwemclinic zwemmen we in de springkuil en tijdens de startclinic maken we gebruik van de startblokken van het wedstrijdbad. Het adres van het zwembad is President Allendelaan 3 in Amsterdam.

Coach, ouder of verzorger? Maak alles mee!

De landtraining en zwemtrainingen zijn goed te zien vanaf de tribune. Ben je zwemcoach? Kijk en luister dan gerust mee aan de rand van het bad! Tijdens de presentatie is iedereen van harte welkom om te luisteren naar het onderwerp wedstrijdvoorbereiding en spanning.

Het programma staat grotendeels vast maar kan (buiten datum, begin- en eindtijd) nog worden gewijzigd in verband met beschikbaarheid trainers en aantal deelnemers.

Planning

Je wordt tussen 13.00 en 13.15 verwacht in het Sloterparkbad van Amsterdam. Bij de receptie wordt je opgevangen en vanaf dat moment begint de dag!

13.30 – 14.00 Landtraining
14.00 – 15.30 Zwemclinic
15.30 – 15.45 Pauze
15.45 – 16.30 Presentatie inclusief gezonde snacks
16.30 – 16.45 Pauze
16.45 – 18.00 Startclinic