Privéles

Of je nu een beginnend of een ervaren zwemmer bent, voor het snelste resultaat biedt Swimclinics privélessen aan. De intensieve één-op-één begeleiding zorgt niet alleen voor een effectieve training, maar geeft je ook de vrijheid om aan jouw eigen specifieke aandachtspunten te werken.

Privéles van topzwemmers

Met één van onze personal trainers ga je in je eigen tempo aan de slag. De lessen worden gegeven in een apart gedeelte of eigen privé baan van het zwembad. Op die manier heb je alle rust en ruimte om te werken aan je techniek. De privélessen van Swimclinics zijn heel geschikt om verschillende slagen aan te leren. Dus kun je bijvoorbeeld nog helemaal geen borstcrawl zwemmen, dan is ons advies om met een privéles te starten.

Ook voor de wat meer ervaren zwemmer bieden de privélessen alle gelegenheid om een specifiek element van de techniek aan te pakken. Wil je bijvoorbeeld werken aan een betere stuwing, de inzet van de catch verbeteren, zoek je de juiste begeleiding in voorbereiding op een triathlon of wil je sneller gaan zwemmen? Onze coaches werken graag aan jouw progressie.

Afgestemd op jou

Na een aantal banen zwemmen hebben wij een goede indicatie van jouw huidige zwemniveau. Aan de hand van deze indicatie en jouw persoonlijke input selecteert de trainer welke techniekoefeningen het beste bij jou passen. Zo is het soms goed om eerst de schoolslag kort te verbeteren, om de borstcrawl aan te leren. Of we zien dat bij meer ervaren zwemmers bijvoorbeeld een verbetering van de rotatie een goed effect heeft op de verbetering van de efficiëntie.

Boek je Privéles op de website van Personal Swimming

Voor iedere zwemmer

Iedereen die beter wil leren zwemmen: van beginnend zwemmer tot triatleet, van open water tot vereniging.

Expertise

Onze trainers zwommen en coachten allen op hoog internationaal niveau.

Wij kijken verder

Kennis en ervaring uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is.

Wanneer jij wilt

Zelf je lessen inplannen kan via onze handige agenda. Zo kun je zelf bepalen wanneer het tijd is voor je volgende les.

Boek nu jouw Privéles!

Wij geven onze privélessen in het Sloterparkbad in Amsterdam. Dit doen wij met de coaches van Swimclinics en de coaches van Personal Swimming.

Pakket 1

€95

Boek 1 training en ontvang een credit om zelf in te plannen in onze handige online agenda.

Pakket 3

€255 (€85 per les)

Boek 3 trainingen en ontvang drie credits om zelf in te plannen in onze handige online agenda.

Pakket 6

€480 (€80 per les)

Boek 6 trainingen en ontvang zes credits om zelf in te plannen in onze handige online agenda.

Pakket 10

€750 (€75 per les)

Boek 10 trainingen en ontvang tien credits om zelf in te plannen in onze handige online agenda.

Klik op onderstaande link om je privélessen te boeken. Dit brengt je naar de website van Personal Swimming. Hier kun je de lessen inplannen in de handige online agenda.

Boek je Privéles bij Personal Swimming

Evenementen

We organiseren regelmatig evenementen voor zwemmers in Nederland. Zo hebben we de Swimclinics Experience en Skills dagen, waar je leert over alle aspecten van de zwemsport.

Talent Training

Elke zaterdag organiseren we in het Sloterparkbad in Amsterdam de Talent Training. Zwem elke week of doe af en toe mee! Werk aan je conditie en techniek met één van onze topcoaches!