Talent Training

Tijdens de Swimclinics Talent Training volg je trainingen bij topzwemmers. Elke week zal een ander onderdeel van de zwemtechniek centraal staan om jou een nog betere zwemmer te maken!

Elke zaterdag een training van een topzwemmer

Samen met Swimclinics organiseert Personal Swimming de Talent Training. Deze lessen, die in het Sloterparkbad worden gehouden, staan in het teken van het verbeteren van techniek op alle onderdelen van het zwemmen.

Je krijgt bijvoorbeeld een schoolslag training van specialist Lennart Stekelenburg, en borstcrawl van Sebastiaan Verschuren. Bas van Velthoven laat het perfecte keerpunt zien en Joost Reijns legt alles uit over de stroomlijn.

Wij geloven niet in specialiseren op jonge leeftijd; dus alle slagen, alle afstanden en alle skills komen aan bod tijdens deze trainingen. Hier wordt je technisch en coördinatief een betere zwemmer van. Deze trainingen zijn een perfecte aanvulling op de trainingen bij jouw zwemvereniging.

Schrijf je nu in

Training van een topzwemmer vanaf €15 per les!

De trainingen worden gegeven in groepsverband van maximaal 12 deelnemers.

Schrijf je in via de website van Personal Swimming

Voor wie?

De Talent Training wordt ontwikkeld voor en gegeven aan minioren en junioren.

Expertise

De Talent Trainingen worden gegeven door voormalig internationaal topzwemmers.

Verbeter alles!

Werk aan je keerpunt, zwemslagen, techniek, conditie en snelheid. Alles komt langs!

Elke zaterdag

Elke zaterdag van 08:00-09:00 in het springbad van het Sloterparkbad in Amsterdam.

Doe mee met de Talent Training!

Wij geven onze Talent Training in het Sloterparkbad in Amsterdam. Dit doen wij met de coaches van Swimclinics en de coaches van Personal Swimming.

Per Training

Kies zelf je data uit voor €17.95 per training

Zaterdag van 8.00-9.00

Train elke week

Train mee voor €15 per training

Zaterdag van 8.00-9.00

Klik op onderstaande link om je Talent Training te boeken. Dit brengt je naar de website van Personal Swimming. Hier kun je de trainingen aanschaffen!

Boek je Talent Training bij Personal Swimming

Lessen missen

Mocht je onverhoopt een training missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen.

Volgeboekt

Is de datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst. Het gebeurt regelmatig dat je door een late annulering toch nog kunt komen zwemmen!

Benodigdheden

Neem je mooiste badpak of zwembroke en een goede bril mee. En natuurlijk je meshbag met plank, beendrijver, zoomers en alle andere dingen die je normaal gesproken ook gebruikt tijdens de training!

Alle benodigdheden voor de Talent Training zijn verkrijgbaar in de Personal Swimming webshop.

Evenementen

We organiseren regelmatig evenementen voor zwemmers in Nederland. Zo hebben we de Swimclinics Experience en Skills dagen, waar je leert over alle aspecten van de zwemsport.

Privéles

Voor de beste begeleiding boek je onze privélessen.We werken aan jouw verbeterpunten, gebruiken camera’s om je slag te analyseren en doen nieuwe oefeningen om jouw zwemmen te verbeteren.